Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل – با وجود تدارک تمهیدات لازم برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مسافران نوروزی، برخی مسافران از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان‌های اردبیل رضایت ندارند.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: بر اساس اعلام علوم پزشکی استان اردبیل در تعطیلات نوروزی تمامی بیمارستان‌ها در حالت آماده‌باش بوده و علاوه بر این تعدادی از درمانگاه‌ها نیز جهت ارائه خدمت به مسافران ساماندهی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروخانه‌های شبانه‌روزی، پزشکان متخصص و گروه‌های نظارت و بازرسی بهداشت نیز بسیج شدند تا در طرح نوروزی خدمات مورد نیز مسافران را ارائه دهند.

با گذشت ۹ روز از تعطیلات نوروزی و در پی مراجعه مسافران به بیمارستان‌ها، برخی از نحوه خدمات‌رسانی ناراضی بوده و معتقدند بیمارستان‌ها می‌توانستند به مراتب مطلوب‌تر عمل کنند.

خیل عظیم مراجعان و صف‌های طولانی ویزیت

یکی از مسافران نوروزی که فرزند خود را جهت معاینه پزشک به بیمارستان بوعلی برده بود به خبرنگار مهر گفت: ساعات اولیه شب بود که ما به بیمارستان مراجعه کردیم و نوبتی که به ما دادند بعد از چهلمین بیمار بود.

ناصر رمضانی تصریح کرد: متأسفانه به دلیل وضعیت نامناسب فرزندم و با وجود اینکه هزینه ویزیت را پرداخت کرده بودیم بیمارستان را ترک کردیم و به یکی از بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کردیم.

رمضانی افزود: متأسفانه در ویزیت پزشک شرایط اورژانسی کودکان در نظر گرفته نمی‌شد و کارکنان بیمارستان انتظار داشتند همه بیماران در هر شرایطی که هستند به نوبت ویزیت شوند.

وی متذکر شد: هر چند رعایت نوبت ضروری است اما در مراجعه به بیمارستان دیگر، پزشک تأکید کرد که اگر فرزندم زودتر بستری نمی‌شد دچار مشکلات حاد جسمی شده بود.

مسافر دیگری که به بیمارستان فاطمی مراجعه کرده است به خبرنگار مهر گفت: شلوغی بیش‌ازحد بیمارستان خود موجب شد که بعد از ترک بیمارستان دچار سردرد شدیدی شوم.

نازیلا محمدی تصریح کرد: متأسفانه به حدی بیمارستان شلوغ و تعداد بیماران زیاد بود که فضای بیمارستان هیچ آرامشی برای بیماران اورژانسی نداشت.

همچنین یکی از مسافران به یکی از درمانگاه‌های سطح شهر مراجعه داشته و با وجود باز بودن درمانگاه از سوی منشی درمانگاه اعلام شده که پزشک حضور ندارد.

تمامی شلوغی بیمارستان‌ها که قبل از آغاز تعطیلات نیز از سوی رسانه‌ها به مسئولان علوم پزشکی انتقال یافت، در وضعیتی است که رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از استقرار پزشک به تعداد لازم در مراکز درمانی می‌گوید.

قدرت اخوان اکبری در این خصوص تصریح کرد: در خود بیمارستان فاطمی متخصص طب اورژانس، جراحی عمومی و بیهوشی مقیم بوده و مابقی رشته‌های تخصصی نیز آن کال هستند.

وی افزود: در بیمارستان بوعلی متخصص اطفال و داخلی و در بیمارستان علوی متخصص زنان و زایمان حضور مستمر دارند.

هر چند علوم پزشکی استان تلاش کرده در نوروز امسال حضور متخصصان را در بیمارستان‌ها پررنگ‌تر سازد اما میزان خدمات تناسبی با خیل مراجعات ندارد و صف‌های طولانی در داخل بیمارستان‌ها شکل گرفته است.

ضرورت بهبود امکانات بیمارستان‌ها

مسافر نوروزی که به دلیل وضعیت نامطلوب فرزند خود صبح روز بعد مجدداً به بیمارستان بوعلی مراجعه کرده معتقد است، نه تنها صف‌های طولانی برای بیماران مطلوب نیست بلکه محیط داخلی بیمارستان نیز با مشکلاتی مواجه است.

رمضانی افزود: بنده ساکن تهران هستم و در بیمارستان‌های تهران دمای هوای داخل بیمارستان، نظافت داخلی و برخورد کارکنان با بیماران بسیار متفاوت‌تر از بیمارستان‌های اردبیل است.

وی متذکر شد: بیماری که مراجعه می‌کند بی‌شک به لحاظ روحی نیازمند حمایت است و با این وجود کارکنان بیمارستان در برخی مواقع برخورد مناسبی ندارند و کمترین اعتراضی را نمی‌پذیرند.

وی افزود: متأسفانه فرزند من نیازمند سونوگرافی بود که در بیمارستان بوعلی به دلیل نبود سونوگرافی با آمبولانس به بیمارستان فاطمی انتقال داده شد.

یکی دیگر از مسافران با ابراز گله‌مندی از وضعیت نظافت داخلی بیمارستان‌ها اضافه کرد: متأسفانه در برخی مواقع حتی البسه پرستاران و پزشکان نیز نظافت مطلوب ندارد.

رضا خرسندی تأکید کرد: بوی محوطه داخلی بیمارستان، نحوه نظافت آن و زیبایی بصری سالن‌ها مطلوب نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه شماره تلفن ۰۴۵۳۳۲۵۸۷۶۲ برای رسیدگی به شکایات درمانی و شماره تلفن ۰۴۵۳۳۵۲۱۹۰۰و ۰۴۵۶۳۳۵۲۲۱۷۴ برای رسیدگی به شکایات بهداشتی پیش بینی شده است، اضافه کرد: در طول تعطیلات نوروزی تمامی مراکز درمانی با تمام قوا به بیماران ارائه خدمت می‌کنند.

اخوان اکبری با اشاره به ارائه خدمات استاندارد در مراکز درمانی اضافه کرد: به ویژه در نوروز امسال تلاش بر این بوده مسافران کمبودی نداشته باشند.

اطلاع‌رسانی محدود از محل مراکز درمانی

وی افزود: به منظور اطلاع از خدمات بهداشتی و درمانی نیز در مبادی ورودی شهرها در بروشورهایی مراکز درمانی و داروخانه‌های فعال اطلاع‌رسانی شده اند.

با این وجود یکی از مسافران نوروزی معتقد است مسافری که وارد استان شده به واقع نمی‌داند به عنوان مثال بیمارستان تخصصی زنان کدام یک از بیمارستان‌ها است.

رعنا سرخوش تصریح کرد: هر چند نحوه اطلاع‌رسانی مراکز درمانی اردبیل مشابه چند شهر دیگری که سفر کردیم بوده اما در برخی شهرها اطلاع‌رسانی به مراتب مطلوب‌تر انجام می‌شود.

بر اساس اعلام علوم پزشکی استان در ابتدای تعطیلات نوروزی در صورت ترافیک بیماران در بیمارستان‌ها نیروهای درمانی تقویت می‌شوند. بعد از گذشت ۹ روز از تعطیلات و بر اساس اظهارات مسافران نوروزی به نظر می‌رسد این اقدام می‌بایست در کوتاه‌مدت در دستور کار قرار گیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج

رئیس کل دادگستری البرز ظهر امروز در بازدیدی از بیمارستان امام خمینی (ره) از روند خدمات رسانی این بیمارستان آگاه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سه سال پس از دستور رئیس قوه قضائیه برای احیای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج، در بازدیدی از این بیمارستان از وضعیت ارائه خدمات درمانی این مرکز مطلع شد.

رئیس کل و برخی از مدیران دستگاه قضایی استان البرز با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) کرج از بخش‌های مختلف این بیمارستان از جمله اورژانس، آی سی یو و دیالیز بازدید کردند و در ادامه در نشست مشترک با دکتر رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» و مدیران و تعدادی از پزشکان و کارکنان بیمارستان کرج آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی را مورد بررسی قرار دادند.

حسین فاضلی هریکندی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال 1400 و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود گفت: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان البرز در مرداد 1400 با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره از سر گرفت.

سابقه 20 ساله مشکلات بیمارستان

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با اشاره به تاریخچه 20 ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود که پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رای به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکین اصلی مسترد شد.

 دستور رئیس قوه قضائیه برای احیای بیمارستان

وی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تاکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه کلیه مطالبات تعیین شد و اقدامات برای شروع مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

فاضلی هریکندی متذکر شد: با برطرف شدن موانع در مسیر شروع مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان، در مرداد 1400 این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

افزایش ظرفیت بیمارستان

وی با یادآوری اینکه استان البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد تصریح کرد: احیای این بیمارستان با 108 تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به 128 تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان داشت.

 خدمات درمانی برای 130 هزار نفر

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با استناد به گزارش مدیران بیمارستان افزود: این مجموعه درمانی از  ابتدای احیا تا پایان اسفند 1402 برای نزدیک به 130 هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف از جمله اورژانس، آی سی یو، سی سی یو، بستری و اتاق عمل خدمات درمانی ارائه کرده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان کلیه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است تصریح کرد: دادگستری کل استان البرز این آمادگی را دارد از ظرفیت‌های قانونی خود در توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند.

رئیس کل دادگستری استان البرز در پایان از پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در استان، تلاش‌های استاندار فعلی و سابق، بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز در تعامل و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضایی استان البرز برای احیای این بیمارستان تقدیر کرد.

در ابتدای این نشست دکتر رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» با تقدیر از تلاش و حمایت‌های دستگاه قضایی استان البرز در احیای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج متذکر شد: اگر ورود به موقع اتفاق نمی‌افتاد هم اکنون این بیمارستان تبدیل به بازار مبل شده بود.

کاهش پرونده‌های قضایی از 756 به 17 مورد

وی با بیان اینکه هم اکنون کلیه حقوق و معوقات پرسنل، پزشکان و بازنشستگان این بیمارستان پرداخت شده است تصریح کرد: با حمایت‌ها و مساعدت‌های قضایی انجام شده تعداد پرونده‌های بیمارستان در محاکم استان البرز از 756 مورد به 17 پرونده کاهش داشته است.

رئیس هیئت مدیره «سازمان سلامت کوثر» در ادامه با اشاره به بخشی از مشکلات و موانع پیش روی توسعه فیزیکی و ظرفیتی بیمارستان، خواستار کمک دستگاه قضایی و اجرایی در رفع تصرف از بخشی از اراضی این بیمارستان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل